Verbouw


Een verbouw of aanbouw zonder enige hinder? Dat wil iedereen wel. We proberen de rompslomp dan ook tot een minimum te beperken. Bij het vervangen van kozijnen plaatsen we bijvoorbeeld een stofscherm om stof, zaagsel en andere rommel zoveel mogelijk in te perken, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. En of we op tijd komen? Daar kunt u op rekenen!


Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand, winkel of school; een verbouwing vraagt misschien nog wel meer inspanning en kennis dan nieuwbouw. Je hebt namelijk geen carte blanche als je begint, maar je moet rekening houden met een bestaande situatie. De aan- of verbouw moet hier naadloos op aansluiten. Het moet één geheel worden, waarbij oud en nieuw onopvallend in elkaar overlopen. Wij durven best te beweren dat we daar goed in zijn. In overleg zijn (bijna) alle wensen te realiseren! En veranderen de plannen tijdens de verbouwing? Geen probleem, wij passen het aan.


Bel of mail ons voor een kennismaking

“Samen met Bron Bouwbedrijf hebben we gekeken naar de beste mogelijkheden binnen ons budget.”


Johan van Doesburg

Vragen of advies nodig bij uw verbouwing?

Uw woonwensen staan bij ons centraal. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op voor een kennismaking