Nieuwbouw


Bij nieuwbouw komt heel wat kijken. Iedereen die weleens 'zelf gebouwd' heeft, kan daarover meepraten. Het bouwbedrijf waarmee u in zee gaat, moet daarom niet alleen bouwkundig goed onderlegd zijn. Ook kennis van wet- en regelgeving en goede contacten met architecten zijn belangrijk. Maar prettig contact en afspraken nakomen, dat maakt het verschil.


Bron Bouwbedrijf maakt graag het verschil. Of het nu gaat om een raam of een compleet huis. Wij regelen alles rondom de nieuwbouw voor u. Zo hoeft u zich niet druk te maken over zaken die voor ons dagelijks werk zijn. We maken een planning en komen die ook na. Zo weet u waar u aan toe bent. Uw woonwensen staan bij ons centraal en door onze persoonlijke aandacht en service kunt u uw nieuwbouwproject met een gerust hart aan ons overlaten.


Bel of mail ons voor een kennismaking

“Extra werkzaamheden werden van tevoren van een heldere en correct gespecificeerde prijs voorzien en direct in de bestaande planning opgenomen.”


B. Smeets

Vragen of advies nodig bij uw nieuwbouwproject?

Uw woonwensen staan bij ons centraal. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op voor een kennismaking