Energie besparen


Er zijn twee redenen om energie te besparen: het is beter voor het milieu én het zorgt voor een lagere energierekening. Renoveren is een snelle en effectieve manier om energie te besparen. En het is wel zo goed voor het milieu, als bij de renovatie ook duurzame, milieuvriendelijke materialen worden gebruikt.


Bij energie besparen denkt men al snel aan isolatie of aan een HR-combiketel. Maar wist u dat er maar liefst 20 maatregelen mogelijk zijn om energie te besparen in uw woning? Als gecertificeerd Meer Met Minder-aanbieder weten wij alles op het gebied van energie besparen.


Bel of mail ons voor een kennismaking

Maatwerk energiebesparingsadvies

Benieuwd hoe u geld kunt besparen met een energiezuinigere woning? Wij stellen graag een maatwerk energiebesparingsadvies voor u op. Wat kunt u verwachten:

  • mogelijke, energiebesparende maatregelen
  • subsidiemogelijkheden
  • mogelijke besparing op uw energierekening
  • benodigde investering

U kiest zelf welke energiebesparende maatregelen u wilt toepassen in uw woning. Wij voeren de werkzaamheden voor u uit en helpen met de subsidieaanvraag. Zo eenvoudig is het!


Ja, ik wil graag energiebesparingsadvies

Bron Bouwbedrijf is Greenworks-gecertificeerd

Greenworks is het duurzaamheidslabel van Raab Karcher en is een verzamelnaam van groene, duurzame bouwmaterialen. De medewerkers van Bron Bouwbedrijf zijn Greenworks-gecertificeerd. Ze weten precies welke materialen ze waar kunnen toepassen en hoe deze verwerkt moeten worden, zowel voor de isolatie van uw dak en gevel als voor uw vloer. 


Meer weten over hoe u geld kunt besparen met een energiezuinigere woning? Neem gerust contact met ons op.

“Samen met Bron Bouwbedrijf hebben we gekeken naar de beste mogelijkheden binnen ons budget.”


Johan van Doesburg

Vragen of advies nodig bij uw nieuwbouwproject?

Uw woonwensen staan bij ons centraal. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op voor een kennismaking