Over ons

Bron Bouwbedrijf Geldermalsen, een echt familiebedrijf

Bron Bouwbedrijf is een kleinschalige aannemer met ruim 20 jaar ervaring in de bouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Oprichter Loys Bron is altijd timmerman geweest en startte in 1995 voor zichzelf. Inmiddels runt Loys de zaak samen met zijn zonen Daan en Geerten. Bron Bouwbedrijf beschikt over een eigen timmerwerkplaats en is gevestigd in Geldermalsen. Naast de vaste medewerkers werkt Bron Bouwbedrijf met vaste ZZP’ers en onderaannemers.


Mail of bel ons voor een afspraak'Veel mensen zien op tegen een verbouwing. Ze weten niet hoe lang het gaat duren en zijn huiverig voor de rommel. Bij Bron Bouwbedrijf werken we netjes en volgens planning! Als we starten, weet de klant waar hij aan toe is en voeren we de werkzaamheden zoveel mogelijk aaneengesloten uit. Als we iets doen, dan doen we het goed!’ 


Loys Bron, eigenaar Bron Bouwbedrijf

Het team achter Bron Bouwbedrijf

Loys Bron

In december 1995 maakt Loys Bron de start met zijn eigen bedrijf. Uiteraard samen met zijn vrouw Aantje, die waar mogelijk ook haar steentje bijdraagt. Inmiddels is Bron Bouwbedrijf uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf. Met zonen Daan en Geerten in de zaak kan Loys zich tegenwoordig volledig richten op de coördinatie en offertes. Daarnaast neemt hij de communicatie met onderaannemers en opdrachtgevers voor zijn rekening. In alles wat hij doet, geldt net als in het hele bedrijf: afspraken zijn er om na te komen.

Daan Bron

Bron Bouwbedrijf beschikt over een grote bedrijfsruimte met een eigen timmerwerkplaats en spuiterij. Dit is sinds 2003 het werkterrein van zoon Daan. Met grote precisie worden hier ramen, deuren, kozijnen en prefab elementen op maat gemaakt en in de grondverf gezet. Een groot voordeel voor de collega’s op de bouwplaats, die hiermee altijd op tijd verzekerd zijn van het benodigde materiaal. Daarnaast houdt Daan zich bezig met de coördinatie op de bouw, zodat de werkzaamheden daar volgens planning verlopen.

Geerten Bron

Als timmermanszoon was Geerten vaak te vinden in de timmerwerkplaats om een handje te helpen, het timmervak is hem met de paplepel ingegoten. Na een opleiding fiscaal recht en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als bouwkundig tekenaar bij een architectenbureau, heeft ook jongste zoon Geerten zich in 2015 bij het familiebedrijf gevoegd. Zijn mooie ervaringen komen goed van pas binnen het bedrijf. Geerten houdt zich dan ook bezig met het bouwkundig tekenwerk, werkvoorbereiding, vergunningen, bestemmingsplannen en de communicatie met architecten, klanten en gemeenten.

Arjan

Sinds 2016 is Arjan werkzaam bij Bron Bouwbedrijf als allround timmerman. Arjan is altijd werkzaam geweest in de restauratie en is daarmee een echte vakman als het gaat om restaureren. Maar eigenlijk kun je Arjan overal inzetten. Met zijn ervaring, uitgebreide vakkennis en klantvriendelijkheid wordt zijn aanwezigheid door onze klanten en collega’s altijd erg gewaardeerd.

Koen

Koen werkt sinds 2004 bij Bron Bouwbedrijf als timmerman en is daarmee echt een begrip binnen het bedrijf. Maar ook bij onze opdrachtgevers staat Koen bekend als een betrokken medewerker en echte vakman met veel kennis en ervaring.

Jan Willem

Jan Willem is in 2016 bij ons binnengekomen als leerling timmerman en is niet meer bij ons weg gegaan. Als startend timmerman vult hij het team van Bron Bouwbedrijf uitstekend aan. En hij krijgt bij Bron Bouwbedrijf alle ruimte om te groeien.

“Een betrouwbare, goede aannemer die voor kwaliteit gaat!”


Oscar Vreugdenhil

De reden waarom klanten voor Bron bouwbedrijf kiezen

Bron Bouwbedrijf werkt snel en volgens planning uitgevoerd.

Werk wordt snel en volgens planning uitgevoerd.

Ruim 20 jaar ervaring in de bouw, renovatie en onderhoud.

Ruim 20 jaar ervaring in de bouw, renovatie en onderhoud.

Netjes verbouwen, bij Bronbouw kan het!

Netjes verbouwen, bij Bronbouw kan het!

Garantie en service is bij Bronbouw vanzelfsprekend.

Garantie en service is bij Bronbouw vanzelfsprekend.

Bij wijzigingen tijdens de bouw denken we graag met u mee.

Bij wijzigingen tijdens de bouw denken we graag met u mee.

Duurzame materialen en liefde voor het vak.

Duurzame materialen en liefde voor het vak.