Renovatie


Bij het renoveren van monumentale panden komt nog veel meer kijken dan bij een reguliere renovatie. Het vereist veel kennis en vakbekwaamheid om alles in originele staat te herstellen. Gelukkig hebben wij specialisten die over dergelijke ambachtstechnieken beschikken. Ook onze timmerwerkplaats (link naar machinaal timmerwerk) speelt bij de renovatie van monumentale panden een belangrijke rol. Kozijnen met aparte profilering, sierlijsten en aftimmerlijsten maken we hier precies op maat en met de juiste kenmerken. Bij renovaties werken wij graag met duurzame materialen.

Uw woning comfortabeler en energiezuiniger dankzij renovatie

Comfort en hoge energiekosten zijn vaak de belangrijkste redenen om een woning of bedrijfspand te renoveren. Een vernieuwd, goed geïsoleerd dak levert bijvoorbeeld een energiebesparing op en het leefklimaat wordt aangenamer. We vertellen je graag meer over het besparen van energie met uw woning. Nieuwe kozijnen en renovatie van het voegwerk geven uw bedrijfspand een verzorgde aanblik. En met een nieuwe badkamer in uw woning en een dakkapel op de zolderkamer wordt het huis vaak veel mooier en meestal ook meer waard.


Bel of mail ons voor een kennismaking

“Extra werkzaamheden werden van tevoren van een heldere en correct gespecificeerde prijs voorzien en direct in de bestaande planning opgenomen.”


B. Smeets

Vragen of advies nodig bij uw renovatie?

Uw woonwensen staan bij ons centraal. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op voor een kennismaking