Reviews

Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaring met Bron Bouwbedrijf. 

Laat ook uw review achter of lees hier de reviews van anderen.

Tevreden over Bron Bouwbedrijf?


Dan horen wij dat uiteraard graag. Laat het ons weten en wij plaatsen uw review op onze website.


Schrijf een review

Karin

Bouwbedrijf Bron heeft bij ons een interne verbouwing verzorgd. Hierbij werden nieuwe vloeren gestort, verschillende doorbraken gemaakt, plafonds vernieuwd en alle voorbereidingen voor een nieuwe keuken gelegd. Daarnaast hebben ze de stoppenkast vernieuwd. Wat een fijn bedrijf om "in huis te hebben". Wij zijn heel erg tevreden over het bedrijf; vanaf het moment van het 1e kennismakingsgesprek tot en met de oplevering. Aan alles kan je zien dat er met veel ervaring, beleid en doordacht gewerkt wordt. Ons huis is oud en leverde soms een onverwachte situatie op. In overleg werden steeds goede oplossingen gezocht. Het proces wordt goed gemanaged en adequaat bijgestuurd als dat nodig is. Ze denken mee, ook buiten hun eigen werkzaamheden om. Ze overleggen goed en waren ook per telefoon, mail en app goed bereikbaar. Het team van Bron is overzichtelijk, kundig, ervaren, netjes, erg vriendelijk en prettig in de omgang. Ook de samenwerking met andere (door ons ingeschakelde) partijen was bijzonder goed. Kortom: Bron denkt mee, is deskundig, levert goed werk en heeft een prettig team. Een aanrader!

Oscar Vreugdenhil

Als leerling ooit begonnen bij Bron Bouwbedrijf en altijd met plezier op deze periode terug gekeken. Ook later zijn we elkaar diverse keren tegengekomen in een samenwerking. Bewondering voor de professionele en serieuze aanpak. Kortom een betrouwbare, goede aannemer die voor kwaliteit gaat! 

John van Doesburg

In 2010 hebben mijn vrouw en ik een andere woning gekocht. Het ging om een wat ouder pand, dat na jaren van bewoning echt een flinke opknapbeurt kon gebruiken.Mijn vrouw en ik hebben een plan gemaakt wat er allemaal moest gebeuren. Een uitbouw, vloerverwarming, badkamer en toilet, kortom van alles. Voor ieder project ben ik gaan zoeken naar een aanbieder, tot ik er achter kwam dat ik bij Bron bouwbedrijf alles kon onderbrengen. Samen met hun hebben we gekeken naar de beste mogelijkheden binnen ons budget. De verbouwing is behoorlijk ingrijpend geweest en er zijn veel punten aangepakt. Dit vereist een juiste coordinatie en planning. Door een strakke aanpak is dit naar behoren verlopen. Veel ging goed, maar daar waar het fout ging of tegen zat wist Bron bouwbedrijf snel en adequaat een oplossing te bieden. Na enkele maanden was de complete verbouwing af en nu genieten wij van een prachtige woning. Onze ervaring is dat Bron bouwbedrijf een stabiele partner is waar je op kan terugvallen als dat nodig is.

“Extra werkzaamheden werden van tevoren van een heldere en correct gespecificeerde prijs voorzien en direct in de bestaande planning opgenomen.”


B. Smeets

Janine en Ali

Eind 2017 hebben wij een berging naast onze woning laten bouwen in dezelfde stijl als ons huis en daar zijn we erg blij mee. Zelf hadden we slechts wat potloodtekeningen gemaakt over hoe het zou moeten worden en met welke kleuren en materiaal. Na enkele aannemers over de vloer gehad te hebben, kwam Geerten bij ons en al vanaf het eerste contact hadden wij meteen een goed gevoel bij hem. Hij was vriendelijk en beleefd, dacht met ons mee, luisterde echt naar onze wensen en kwam rustig en betrouwbaar over. Gewoon normaal en zonder poeha. De keuze was snel gemaakt, eigenlijk al voor we de offerte kregen: Bron Bouwbedrijf ging het hoe dan ook worden!

Ook tijdens de bouw heeft de aannemer ons niet teleurgesteld. Bouwen in dezelfde stijl is leuk, maar als de woning er al 11 jaar staat, is het vinden van dezelfde materialen nog een kunst, maar ook daar werd meegedacht en zijn er mooie oplossingen gekomen. Degenen die wij over de vloer kregen vormden echt een team van hardwerkende vakmensen. Je kon zien dat ze goed op elkaar waren ingespeeld, erg netjes en precies werkten (zelfs buitenstaanders maakten daar complimenten over) en ook plezier in hun werk hadden. De schoenen gingen uit bij binnenkomst, de straat werd bedekt met een kleed zodat het beton niet overal zou komen te liggen en er werd op alle mogelijke manieren getracht de overlast tot een minimum te beperken. Het resultaat mag er zijn en we kunnen niet anders zeggen dan dat wat Bron Bouwbedrijf op zijn site pretendeert, ook echt zo is! Dus zoek je een goede, betrouwbare aannemer ga dan met Bron Bouwbedrijf in zee en je zal niet teleurgesteld worden!

“Samen met Bron Bouwbedrijf hebben we gekeken naar de beste mogelijkheden binnen ons budget.”


Johan van Doesburg

B. Smeets

Mijn ervaring met Bron bouwbedrijf heeft voornamelijk betrekking op de verbouw van ons bedrijfspand. Op basis van een kennismakingsgesprek, eenvoudige plattegrond en een summiere woordelijke toelichting is een eerste offerte gemaakt. De manier waarop actief mee werd gedacht over zaken die nog niet helemaal of helemaal niet waren uitgedacht is mij goed bevallen. Keuzes werden altijd onderbouwd op basis van argumenten die vooral de kwaliteit betroffen. In een aantal rondes werd de eerste offerte uiteindelijk aangepast tot een compleet document waarin alle werkzaamheden stonden vermeld. Voorgestelde materialen of bouwtechnieken overtroffen vaak, in kwaliteit, de voorstellen gedaan door de andere aannemers, zonder dat dit prijsverhogend werkte. Tijdens dit offerte traject merkte ik dat de aannemer ook mijn belangen naar de onderaannemers serieus oppakte. De inhoud van hun voorstellen en de daarbij behorende prijs werd meerdere keren bijgesteld met als doel een optimale prijs kwaliteit voor mijn budget. Tijdens de bouw heeft men de heldere communicatie weten te handhaven. Op vragen die door mij werden gesteld werd vlot gereageerd. Kleine tegenvallers werden na overleg kordaat opgepakt als "part of the job" en kregen daarbij niet de kans het bouwproces te frustreren. Het actief meedenken maar ook vooral het vooruit denken en overzicht houden zijn mij hierbij bijgebleven. Tijdens het hele traject werd ik goed op de hoogte gehouden en hierbij werd gedaan wat er werd beloofd. Extra werkzaamheden die niet van te voren konden worden voorzien of die door mij later werden toegevoegd werden van te voren van een helder gespecificeerde prijs voorzien en direct in de bestaande planning opgenomen. Hierbij heb ik nooit het idee gehad dat dit als "meer"werk werd bestempeld maar gewoon als "extra"werk met een prijsvorming conform de rest van het project. De planning werd voortdurend in de gaten gehouden en tijdens het hele traject is regelmatig een tandje bijgezet om een ongewenste uitloop te voorkomen. Afsluitend kan ik stellen dat de aannemer het vertrouwen dat hij tijdens het offerte stadium wekte tijdens het gehele bouwproces heeft weten vast te houden.