Timmerwerkplaats met spuiterij

Al uw wensen op het gebied van houtbewerking vervullen we met plezier. Omdat we een eigen timmerwerkplaats hebben, zijn we voor veel machinaal werk en bouwonderdelen niet afhankelijk van externe partijen. Of het nu om een standaard deur gaat, een kozijn met speciale afmetingen of een originele sierlijst, alles is mogelijk. Veel van onze producten worden in onze eigen timmerwerkplaats geproduceerd. Van tevoren bespreken we met u de levertijd. Bij spoed is een snelle levering ook mogelijk.


Ook particulieren en collega bouwbedrijven kunnen bij ons terecht voor kozijnen, ramen, deuren en machinaal werk. Deuren en kozijnen worden perfect op maat gemaakt en zijn snel ter plaatse. Zo kan uw schilder toch gewoon doorgaan als het rotte plekje onverhoopt erger blijkt te zijn dan verwacht. Ook voor speciaal timmerwerk of het maken van winkelinterieurs en kasten bent u bij ons van harte welkom. Hiervoor hebben wij onze vaste, vertrouwde leveranciers.

We voorzien uw hout van de perfecte lak

In onze eigen spuiterij krijgen alle producten een goede grondlaag met de vereiste Mµ-waarde. Ook voorzien we al onze ramen en deuren van veiligheid hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.


Bel of mail voor een kennismaking

“Extra werkzaamheden werden van tevoren van een heldere en correct gespecificeerde prijs voorzien en direct in de bestaande planning opgenomen.”


B. Smeets

Vragen of advies nodig over kozijnen, ramen, deuren of speciale timmerwerkzaamheden?

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op voor een kennismaking